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Jamie's Kitchen ペーパーバック – 2004/12/2
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Jamie's Kitchen is the ultimate guide for people who love great food and want to cook. It's packed with clear, no-nonsense advice and inspiration, as well as over 100 brand new recipes from the cookery course and the restaurant.
Jamie's approach is honest and easy - this is not a heavy duty 'cook like a professional' book, weighed down with facts, figures and techniques. Jamie guides you through different cooking methods - from poaching and boiling, to char-grilling and pot-roasting. He encourages you to have confidence, a sense of independence, a laugh and - importantly - to be the boss in your own kitchen.
- 本の長さ336ページ
- 言語英語
- 出版社Penguin Books Ltd
- 発売日2004/12/2
- 寸法19.1 x 2 x 24.7 cm
- ISBN-100141010371
- ISBN-13978-0141010373
商品の説明
レビュー
著者について
Jamie Oliver is a global phenomenon in food and campaigning. During a 19-year television and publishing career he has inspired millions of people to enjoy cooking from scratch and eating fresh, delicious food. Through his organization, Jamie is leading the charge on a global food revolution, aiming to reduce childhood obesity and improve everyone's health and happiness through food.
Jamie started cooking at his parents' pub, The Cricketers, in Clavering, Essex, at the age of eight. After leaving school he began a career as a chef that took him to the River Café, where he was famously spotted by a television production company and the Naked Chef was born.
He has now published 20 bestselling cookery books, all with accompanying TV shows. Jamie lives in London and Essex with his wife Jools and their children.
登録情報
- 出版社 : Penguin Books Ltd (2004/12/2)
- 発売日 : 2004/12/2
- 言語 : 英語
- ペーパーバック : 336ページ
- ISBN-10 : 0141010371
- ISBN-13 : 978-0141010373
- 寸法 : 19.1 x 2 x 24.7 cm
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著者について
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トップレビュー
上位レビュー、対象国: 日本
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お野菜の切り方まで細かく写真で載せているページ迄あり、オドロキ!
多くの写真の美しさ、楽しみながら新しいレシピにトライ出来ます。
また彼の番組を見た方ならご存知だと思いますが、性格も
気さくでとても親近感をもてます。もちろんシェフとしての
腕前も'99年にブレア首相がイタリア首相を招いた昼食会のシェフに
抜擢されるほどの折り紙つき。顔のよさがきっかけで彼に興味を
持ち始めたというミーハーな方のために(私もそうでした(^_^;))
まずは彼の経歴の紹介から。
Jamie Oliver '75年5月27日イギリス・エセックスに生まれる。
8歳の頃から学校に通いながら、両親が経営するパブレストラン
「クリケッターズ」でアルバイトを始めた。16歳の時からロンドンの
ウエストミンスター・ケイタリング・カレッジに通い、正式に
料理を学んだ。そして、北フランス・イタリアでの修業を経て
ロンドンに戻り、イタリアン・レストランに1年勤めた後、
「リバー・カフェ」に移る。このカフェを取り上げたドキュメンタリー
番組に出演したのがきっかけで、イギリス国営放送BBCの料理番組
のパーソナリティーを務めることになる。それが、平均視聴率20%を
超えるという超人気番組、『The Naked Chef』―裸のシェフだ。
彼の料理を作る上で、特別な食材や器具を用意する必要は全く
ありません。また、量も大ざっぱ。ハーブをわしづかみにしたり、
レモンを手でギュッと絞ったり。説明も友達に話しかけるような
感じ。彼の本を読めば、自然と料理がしたくなるはずです☆
他の国からのトップレビュー
It’s amazing to see how far he’s progressed from when he created this book!
I can look up any ingredients or measurements I’m not familiar with!
Come on!! 💕
Great recipes